LegekædenLise Kloborg Pedersen

Bøger skrevet af Lise Kloborg Pedersen

2 produkter
2 produkter
Løb, Po!, Læs Lydret 1
Løb, Po!, Læs Lydret 1Lise Kloborg Pedersen
179,95 DKK
Indbundet
(0)
Løb, Po!, Læs Lydret 1
Vi har dip, Læs Lydret 1
Vi har dip, Læs Lydret 1Lise Kloborg Pedersen
179,95 DKK
Indbundet
(0)
Vi har dip, Læs Lydret 1

Mere om Lise Kloborg Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Lise Kloborg Pedersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uf, se nu, Læs lydret 0" udgivet af Alinea - "Oz må i ro, Læs lydret 0" i serien "Læs lydret" udgivet af Alinea - "Gø nu, Po, Læs lydret 0 " i serien "Læs lydret" udgivet af Alinea - "Gø nu, Po, Læs lydret 0" udgivet af Alinea - "Oz må i ro, Læs lydret 0" udgivet af Alinea

Mere om Lise Kloborg Pedersens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Lise Kloborg Pedersen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Lise Kloborg Pedersen bøger i et udvalg af formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uf, se nu, Læs lydret 0" af Lise Kloborg Pedersen

Hos Bog & idé er "Uf, se nu, Læs lydret 0" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lise Kloborg Pedersen "Oz må i ro, Læs lydret 0"

Det er muligt at købe Lise Kloborg Pedersens "Oz må i ro, Læs lydret 0" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Oz må i ro, Læs lydret 0" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Læs lydret". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Kloborg Pedersen