LegekædenLise Brix Danielsen

Bøger skrevet af Lise Brix Danielsen

Læs mere om Lise Brix Danielsen
4 produkter
4 produkter
Du er fuld af fis, Hannibal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Du er fuld af fis, HannibalLise Brix Danielsen
127,46 DKK
Hardback
(0)
Du er fuld af fis, Hannibal
Klitopperne ved Snublesvinget
Klitopperne ved SnublesvingetLise Brix Danielsen
89,95 DKK
Indbundet
(0)
Klitopperne ved Snublesvinget
Mindelegen
BOEGERTILSTAERKPRIS
MindelegenLise Brix Danielsen
127,46 DKK
Hardback
(0)
Mindelegen
Hannibal julefis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hannibal julefisLise Brix Danielsen
144,46 DKK
Hardback
(1)
Hannibal julefis

Mere om Lise Brix Danielsen

Hvis du mangler en bog af Lise Brix Danielsen, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Brix Danielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hannibal julefis" i serien "Hannibal" udgivet af Forlaget Brix - "Du er fuld af fis, Hannibal" udgivet af Forlaget Brix - "Klitopperne ved Snublesvinget" udgivet af Forlaget Brix - "Mindelegen" udgivet af Forlaget Brix

Mere om Lise Brix Danielsens bøger

Du kan købe fire bøger af Lise Brix Danielsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Lise Brix Danielsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Brix Danielsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Brix.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lise Brix Danielsens "Hannibal julefis"

Det er muligt at købe Lise Brix Danielsens "Hannibal julefis" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Hannibal". Det er Forlaget Brix, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lise Brix Danielsen "Du er fuld af fis, Hannibal"

"Du er fuld af fis, Hannibal" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Brix.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Brix Danielsen