LegekædenLisbet Winther

Bøger skrevet af Lisbet Winther

Læs mere om Lisbet Winther
1 produkter
1 produkter
Dengang Josephines sutteklud forsvandt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dengang Josephines sutteklud forsvandtJosefine Passer
124,46 DKK
Hardback
(0)
Dengang Josephines sutteklud forsvandt

Mere om Lisbet Winther

Der findes forskellige bøger af Lisbet Winther til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sure mor" udgivet af Saxo Publish - "Danske drømme, Lærervejledning" udgivet af Alfabeta

Mere om Lisbet Winthers bøger

Lisbet Winther har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Lisbet Winther bøger i forskellige formater. Winthers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisbet Winthers "Den sure mor"

"Den sure mor" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

Lisbet Winther "Danske drømme, Lærervejledning"

"Danske drømme, Lærervejledning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Winther