LegekædenLisa Grue

Bøger skrevet af Lisa Grue

Læs mere om Lisa Grue
1 produkter
1 produkter
Naturen er din ven
Naturen er din venLisa Grue
249,95 DKK
Indbundet
Naturen er din ven

Mere om Lisa Grue

Der er flere forskellige bøger skrevet af Lisa Grue tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Grues nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min drøm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Luk naturen ind hele året" udgivet af Gyldendal - "Min Dagbog" udgivet af Carlsen - "Min drøm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bedste venner - Venindebog for piger" udgivet af Carlsen - "Sød tøs" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Lisa Grues bøger

Du kan købe seks bøger af Lisa Grue her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Lisa Grue fås i flere forskellige formater. Grues bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisa Grues "Min drøm"

Det er muligt at købe Lisa Grues "Min drøm" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lisa Grue "Luk naturen ind hele året"

Det er muligt at købe Lisa Grues "Luk naturen ind hele året" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Grue