LegekædenLine Leonhardt og Palle Schmidt

Bøger skrevet af Line Leonhardt og Palle Schmidt

Læs mere om Line Leonhardt og Palle Schmidt
5 produkter
5 produkter
Nelson i Rom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nelson i RomLine Leonhardt og Palle Schmidt
58,95 DKK
Paperback
(4)
Nelson i Rom
La Gazzella dello Sport
La Gazzella dello SportLine Leonhardt og Palle Schmidt
269,95 DKK
Indbundet
La Gazzella dello Sport
Nelsons Jul
Nelsons JulLine Leonhardt og Palle Schmidt
199,95 DKK
Hardback
(4)
Nelsons Jul
Nelsons Jul
Nelsons JulLine Leonhardt og Palle Schmidt
99,95 DKK
Paperback
(4)
Nelsons Jul
Den Store Nelson
Den Store NelsonLine Leonhardt og Palle Schmidt
269,95 DKK
Indbundet
(3)
Den Store Nelson

Mere om Line Leonhardt og Palle Schmidt

Der findes en del bøger af Line Leonhardt og Palle Schmidt på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Store Nelson" udgivet af Calibat - "Nelsons Jul" i serien "Kaos i familien" udgivet af Calibat - "Nelson i Rom " i serien "Kaos i familien" udgivet af Calibat - "La Gazzella dello Sport" udgivet af Lamberth

Bøger af Line Leonhardt og Palle Schmidt

Line Leonhardt og Palle Schmidt har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schmidts bøger fås i samtlige formater. Line Leonhardt og Palle Schmidt bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den Store Nelson" af Line Leonhardt og Palle Schmidt

Hos Bog & idé er "Den Store Nelson" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Calibat.

Line Leonhardt og Palle Schmidt "Nelsons Jul"

Hos Bog & idé er "Nelsons Jul" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Kaos i familien". Det er Calibat, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Line Leonhardt og Palle Schmidt