LegekædenLinda Ahrenkiel

Bøger skrevet af Linda Ahrenkiel

1 produkter
1 produkter
Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbog
Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbogLinda Ahrenkiel
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbog

Mere om Linda Ahrenkiel

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Linda Ahrenkiel. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ahrenkiel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbog" udgivet af Politikens Forlag - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Linda Ahrenkiels bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Linda Ahrenkiel hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Linda Ahrenkiel kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Ahrenkiel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbog" af Linda Ahrenkiel

Det er muligt at købe Linda Ahrenkiels "Sigurd fortæller om naturvidenskab - aktivitetsbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" af Linda Ahrenkiel

Hos Bog & idé er "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Ahrenkiel