LegekædenLiesbeth Slegers

Bøger skrevet af Liesbeth Slegers

Læs mere om Liesbeth Slegers
1 produkter
1 produkter
Noa på bondegården
TILBUD
Noa på bondegårdenLiesbeth Slegers
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Noa på bondegården

Mere om Liesbeth Slegers

Liesbeth Slegers har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Slegers' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noa på bondegården" udgivet af Turbine - "Min bog om årstiderne" udgivet af Turbine

Bøger af Liesbeth Slegers

Du kan købe to bøger af Liesbeth Slegers her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Slegers som hardback. Slegers' bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Liesbeth Slegers' "Noa på bondegården"

Det er muligt at købe Liesbeth Slegers' "Noa på bondegården" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Liesbeth Slegers "Min bog om årstiderne"

Hos Bog & idé er "Min bog om årstiderne" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Liesbeth Slegers