LegekædenLiesbet Slegers

Bøger skrevet af Liesbet Slegers

Læs mere om Liesbet Slegers
1 produkter
1 produkter
Mit ansigt og min krop
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mit ansigt og min kropLiesbet Slegers
68,95 DKK
Papbog
Mit ansigt og min krop

Mere om Liesbet Slegers

Der er forskellige bøger fra Liesbet Slegers online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Slegers' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit hus" udgivet af Turbine - "Min bog om dinosaurer" udgivet af Turbine - "Noa og mors mave" udgivet af Turbine - "Lille spøgelse holder halloween" udgivet af Turbine - "Min bog om børnehaven" udgivet af Turbine - "Hej, hvem er jeg?" udgivet af Turbine - "Min bondegård" udgivet af Turbine - "Min bog om julemanden" udgivet af Turbine - "Nanna ved tandlægen" udgivet af Turbine - "Mig og min gade" udgivet af Turbine - "Min bog om kroppen" udgivet af Turbine - "Her er jeg" udgivet af Turbine - "Mad" udgivet af Turbine - "Jeg er lærer" udgivet af Turbine - "Nanna og sommeren" udgivet af Turbine - "Se der - Hej!" udgivet af Turbine - "Se der – Legepladsen!" udgivet af TURBINE - "Nanna og bedstemor" udgivet af Turbine - "Jeg er dyrlæge" udgivet af Turbine - "Se der - Tæt på!" udgivet af Turbine - "Noa rejser med tog" udgivet af Turbine - "Se der - Vroom!" udgivet af TURBINE - "Jeg er racerkører" udgivet af Turbine - "Oscar på farten" udgivet af Turbine - "Sjove fødder" udgivet af Turbine - "Sjove haler" udgivet af Turbine - "Jeg er bager" udgivet af Turbine - "Jeg er pilot" udgivet af Turbine - "Sjove ører" udgivet af Turbine - "Dyr og deres huse" udgivet af Turbine - "Venner" udgivet af Turbine - "Dyr og deres mad" udgivet af Turbine - "Jeg er postbud" udgivet af Turbine - "Jeg er politibetjent" udgivet af Turbine - "Jeg er frisør" udgivet af Turbine - "Mig og min far" udgivet af Turbine - "Mig og min mor" udgivet af Turbine - "Nanna skal til lægen" udgivet af Turbine - "Jeg går i børnehave" udgivet af Turbine - "Noa og mørket" udgivet af Turbine
Og flere udgivelser fra Liesbet Slegers som også kan købes her hos Bog & idé.

Liesbet Slegers' bøger

Her hos Bog & idé kan du købe mange bøger af Liesbet Slegers. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Liesbet Slegers bøger i samtlige formater. Bøgerne af Slegers er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Liesbet Slegers' "Mit hus"

Det er muligt at købe Liesbet Slegers' "Mit hus" som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Slegers, kan du godt glæde dig. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Liesbet Slegers "Min bog om dinosaurer"

Det er muligt at købe Liesbet Slegers' "Min bog om dinosaurer" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Liesbet Slegers