LegekædenLidia di Blasi

Bøger skrevet af Lidia di Blasi

Læs mere om Lidia di Blasi
1 produkter
1 produkter
Klapperslangen
KlapperslangenLidia di Blasi
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Klapperslangen

Mere om Lidia di Blasi

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lidia di Blasi. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Blasi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klapperslangen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberth - "Tyrannosaurus Rex" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberth

Mere om Lidia di Blasis bøger

Lidia di Blasi har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Blasi kommer kun som indbundet. Bøgerne af Blasi er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lamberth.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klapperslangen" af Lidia di Blasi

Det er muligt at købe Lidia di Blasis "Klapperslangen" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Blasis serie "Vilde fakta". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tyrannosaurus Rex" af Lidia di Blasi

Det er muligt at købe Lidia di Blasis "Tyrannosaurus Rex" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Vilde fakta". Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lidia di Blasi