LegekædenLesley Beake

Bøger skrevet af Lesley Beake

Læs mere om Lesley Beake
1 produkter
1 produkter
Vores løve
Vores løveLesley Beake
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Vores løve

Mere om Lesley Beake

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lesley Beake. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Beake.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Buskpigen Be" udgivet af Klim - "Vores løve" udgivet af Palka

Bøger af Lesley Beake

Lesley Beake har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lesley Beake kommer i udvalgte formater. Beakes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lesley Beakes "Buskpigen Be"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Beake, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Lesley Beake "Vores løve"

Det er muligt at købe Lesley Beakes "Vores løve" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Palka, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lesley Beake