LegekædenLena Nicolajsen

Bøger skrevet af Lena Nicolajsen

Læs mere om Lena Nicolajsen
3 produkter
3 produkter
Tegnevæggen 2019: Sprækken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2019: SprækkenThomas Schrøder
248,96 DKK
Hardback
(1)
Tegnevæggen 2019: Sprækken
Den lille sne
Den lille sneBirgitte Krogsbøll
279,95 DKK
Indbundet
(1)
Den lille sne
Den lille fest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille festBirgitte Krogsbøll
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Den lille fest

Mere om Lena Nicolajsen

Der findes flere forskellige bøger af Lena Nicolajsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Nicolajsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når jeg skal sove" i serien "De mindste historier" udgivet af Smallest stories - "Hvad er det? Rød traktor" i serien "Hvad er det?" udgivet af Forlaget Alvilda - "Hvad er det? Grøn gravko" udgivet af Forlaget Alvilda - "Hvad er det? Grøn gravko" i serien "Hvad er det?" udgivet af Alvilda - "Hvad er det? Rød traktor" i serien "Hvad er det?" udgivet af Alvilda

Bøger skrevet af Lena Nicolajsen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lena Nicolajsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lena Nicolajsen kommer i et udvalg af formater. Lena Nicolajsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når jeg skal sove" af Lena Nicolajsen

Hos Bog & idé er "Når jeg skal sove" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nicolajsens serie "De mindste historier". Det er Smallest stories, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hvad er det? Rød traktor" af Lena Nicolajsen

Det er muligt at købe Lena Nicolajsens "Hvad er det? Rød traktor" som papbog. Dette er en også en skøn bog fra Nicolajsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Nicolajsens serie "Hvad er det?". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Nicolajsen