LegekædenLars Kramhøft

Bøger skrevet af Lars Kramhøft

12 produkter
12 produkter
Den uovervindelige Iron Man
Den uovervindelige Iron ManMatt Fraction
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Den uovervindelige Iron Man
Vision 2
Vision 2Tom King
169,95 DKK
Indbundet
(2)
Vision 2
Midgårds Beskyttere 5
Midgårds Beskyttere 5Tanja R. Bisgaard
149,95 DKK
Hardback
(1)
Midgårds Beskyttere 5
Old Man Logan
Old Man LoganMark Millar
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Old Man Logan
Dr. Kemi, Blå Læseklub
Dr. Kemi, Blå LæseklubLars Kramhøft
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Dr. Kemi, Blå Læseklub
Midgårds Beskyttere 3
Midgårds Beskyttere 3T R Bisgaard
149,95 DKK
Hardback
(4)
Midgårds Beskyttere 3
Midgårds Beskyttere 2
Midgårds Beskyttere 2T R Bisgaard
149,95 DKK
Hardback
(3)
Midgårds Beskyttere 2
Husvild
HusvildLars Kramhøft
229,95 DKK
Hæftet
(2)
Husvild
Portal, Rød Læseklub
Portal, Rød LæseklubLars Kramhøft
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Portal, Rød Læseklub
Midgårds Beskyttere 4
Midgårds Beskyttere 4T R Bisgaard
149,95 DKK
Hardback
(3)
Midgårds Beskyttere 4
Midgårds Beskyttere 1
Midgårds Beskyttere 1T R Bisgaard
149,95 DKK
Hardback
(3)
Midgårds Beskyttere 1
Vision 1
Vision 1Tom King
169,95 DKK
Indbundet
(3)
Vision 1

Mere om Lars Kramhøft

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lars Kramhøft. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kramhøft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dr. Kemi, Blå Læseklub" udgivet af Alinea - "Stridsmand, Blå Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "Dæmonernes spil" udgivet af KRABAT - "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Mission til ismånen" i serien "Gyldendals lyttebøger for de største" udgivet af Gyldendal - "Invasion" udgivet af Gyldendal - "Mellem_rum. Dagbog fra afgrunden" i serien "mellem_rum" udgivet af Gyldendal - "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Rakkerpak 2" i serien "Rakkerpak" udgivet af KRABAT - "Frankenstine" udgivet af Cobolt - "Dæmonernes spil" udgivet af KRABAT - "X fra det ydre rum, Blå Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "X fra det ydre rum, Blå Læseklub" udgivet af Alinea - "Mellem_rum. Dagbog fra afgrunden" i serien "mellem_rum" udgivet af Gyldendal - "Portal, Rød Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "Missionen til ismånen" i serien "Læs løs 10" udgivet af Gyldendal - "Mission til ismånen" i serien "Læs løs 10" udgivet af Gyldendal - "Portal, Rød Læseklub" i serien "Rød Læseklub" udgivet af Alinea - "Bionic" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bionic, Sort Læseklub" i serien "Læseklub Sort" udgivet af Alinea - "Alfheims største helte" i serien "Rakkerpak" udgivet af Calibat - "Fandenivoldsk" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Djævlens hjerte" i serien "Sortekunstens mysterier" udgivet af Ulven og Uglen - "Dortor Nukleus" udgivet af Calibat - "Djævlens hjerte" i serien "Sortekunstens mysterier" udgivet af Ulven og Uglen - "Rakkerpak - et helvedes eventyr" i serien "Rakkerpak" udgivet af Calibat - "Fordærvet" udgivet af Valeta - "Således forgår alverdens herlighed" udgivet af Calibat - "Dæmonernes spil" udgivet af Calibat - "Rakkerpak 2 fabelagtige leviathan" i serien "Rakkerpak" udgivet af Calibat - "Doktor Nukleus" i serien "Doktor Nukleus" udgivet af Calibat - "således forgår alverdens herlighed" udgivet af calibat - "Dæmonernes spil" udgivet af Calibat - "Et helvedes eventyr" i serien "Rakkerpak" udgivet af Calibat - "De andres blod" udgivet af Valeta - "Fordærvet" udgivet af Valeta
Og flere bøger fra Lars Kramhøft som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Lars Kramhøfts bøger

Du kan bestille 36 bøger af Lars Kramhøft her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Lars Kramhøft bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Kramhøft publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Kramhøfts "Dr. Kemi, Blå Læseklub"

Det er muligt at købe Lars Kramhøfts "Dr. Kemi, Blå Læseklub" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

"Stridsmand, Blå Læseklub" af Lars Kramhøft

Hos Bog & idé er "Stridsmand, Blå Læseklub" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Stridsmand, Blå Læseklub" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Læseklub". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Kramhøft