LegekædenLars Bøgeholt Pedersen

Bøger skrevet af Lars Bøgeholt Pedersen

Læs mere om Lars Bøgeholt Pedersen
1 produkter
1 produkter
Udpost 13 – Træfolket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udpost 13 – TræfolketLars Bøgeholt Pedersen
128,95 DKK
Indbundet
(4)
Udpost 13 – Træfolket

Mere om Lars Bøgeholt Pedersen

Lars Bøgeholt Pedersen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bøgeholt Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eventyrernes Klub og andre heltemodige historier" udgivet af Forlaget Pronto - "Julemandens tvilling" udgivet af Forlaget Pronto - "Konrad og sommermysteriet" udgivet af Forlaget Pronto - "K.O.B.R.A. Narkobaronen" i serien "K.O.B.R.A." udgivet af Forlaget Pronto - "Valkyrien" i serien "A/S-serien er letlæst action og spænding fra tiden omkring 1. verdenskrig." udgivet af Forlaget Pronto - "Operation zeppeliner" i serien "A/S-serien er letlæst action og spænding fra tiden omkring 1. verdenskrig" udgivet af Forlaget Pronto - "Timo og dragekongen" i serien "Timo" udgivet af Forlaget Pronto - "Timo og slavehandleren" i serien "Timo" udgivet af Forlaget Pronto - "Timo og pelsjægerne" i serien "Timo" udgivet af Forlaget Pronto - "Udpost 13 - Træfolket" i serien "Udpost 13" udgivet af Pronto - "Sidste afkørsel" i serien "666" udgivet af Pronto

Bøger skrevet af Lars Bøgeholt Pedersen

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Lars Bøgeholt Pedersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Bøgeholt Pedersen fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Bøgeholt Pedersen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Bøgeholt Pedersens "Eventyrernes Klub og andre heltemodige historier"

Hos Bog & idé er "Eventyrernes Klub og andre heltemodige historier" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Eventyrernes Klub og andre heltemodige historier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Pronto, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lars Bøgeholt Pedersen "Julemandens tvilling"

Hos Bog & idé er "Julemandens tvilling" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Julemandens tvilling" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Forlaget Pronto, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bøgeholt Pedersen