LegekædenLars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup

Bøger skrevet af Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup

Læs mere om Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup
1 produkter
1 produkter
Julemandens tvilling
TILBUD
Julemandens tvillingLars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Julemandens tvilling

Mere om Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup

Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Julemandens tvilling". Den er udgivet af Forlaget Pronto på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Julemandens tvilling" af Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup

Det er muligt at købe Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarups "Julemandens tvilling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pronto.

Endnu en af Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup