LegekædenLaleh Chini

Bøger skrevet af Laleh Chini

3 produkter
3 produkter
En rigtig god dreng
En rigtig god drengLaleh Chini
149,95 DKK
Indbundet
(0)
En rigtig god dreng
Gården
GårdenLaleh Chini
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Gården
Dejlige lille ven
Dejlige lille venLaleh Chini
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Dejlige lille ven

Mere om Laleh Chini

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Laleh Chini. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Chini.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Soroosh" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Soroosh" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Laleh Chinis bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Laleh Chini hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Laleh Chini bøger i forskellige formater. Bøgerne af Chini er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Soroosh" af Laleh Chini

Hos Bog & idé er "Soroosh" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Soroosh" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Soroosh" af Laleh Chini

Det er muligt at købe Laleh Chinis "Soroosh" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laleh Chini