LegekædenKristine Rui Slettebakken

Bøger skrevet af Kristine Rui Slettebakken

1 produkter
1 produkter
Men så kom Jo
Men så kom JoKristine Rui Slettebakken
379,95 DKK
Hardback
(0)
Men så kom Jo

Mere om Kristine Rui Slettebakken

Kristine Rui Slettebakken har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Men så kom Jo". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Men så kom Jo" af Kristine Rui Slettebakken

"Men så kom Jo" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Kristine Rui Slettebakken fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Rui Slettebakken