LegekædenKristina Reftel

Bøger skrevet af Kristina Reftel

Læs mere om Kristina Reftel
2 produkter
2 produkter
Vennerne i dyreskoven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vennerne i dyreskovenKristina Reftel
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Vennerne i dyreskoven
Vokseværk
TILBUD
VokseværkJohan & Kristine Reftel
79,96 DKK99,95 DKK
Hæftet
(0)
Vokseværk

Mere om Kristina Reftel

Hvis du mangler en bog skrevet af Kristina Reftel, tilbyder vi et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Reftel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Con dios - elevhæfte" udgivet af Eksistensen - "Con Dios" udgivet af Aros Underviser - "Vennerne i dyreskoven" udgivet af Forlaget Tro-fast - "Altid elsket" udgivet af Unitas - "Der er altid en vej" udgivet af Unitas Forlag - "Con Dios" udgivet af Aros Underviser

Kristina Reftels bøger

Kristina Reftel har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Reftels bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Reftel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristina Reftels "Con dios - elevhæfte"

Hos Bog & idé er "Con dios - elevhæfte" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Con Dios" af Kristina Reftel

Det er muligt at købe Kristina Reftels "Con Dios" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aros Underviser.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Reftel