LegekædenKristin Roskifte

Bøger skrevet af Kristin Roskifte

Læs mere om Kristin Roskifte
1 produkter
1 produkter
Alle tæller med
Alle tæller medKristin Roskifte
199,95 DKK
Indbundet
(2)
Alle tæller med

Mere om Kristin Roskifte

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kristin Roskifte. På listen nedenfor har du de seneste af Roskiftes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle tæller med" udgivet af ABC Forlag - "Stil dig i kø" udgivet af Turbine - "29 liv" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Kristin Roskifte

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kristin Roskifte hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Kristin Roskifte bøger i forskellige formater. Bøgerne af Roskifte er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alle tæller med" af Kristin Roskifte

"Alle tæller med" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.

Kristin Roskifte "Stil dig i kø"

Hos Bog & idé er "Stil dig i kø" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Roskifte