LegekædenKristian Pedersen

Bøger skrevet af Kristian Pedersen

2 produkter
2 produkter
Løg og nisser, dressing og øl
Løg og nisser, dressing og ølKristian Pedersen & Jakob Fredslund
149,95 DKK
Hæftet
(3)
Løg og nisser, dressing og øl
Morfar emmer af rom
Morfar emmer af romKristian Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Morfar emmer af rom

Mere om Kristian Pedersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Kristian Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rekonstruktion af billedpædagogikken" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Æstetiske lære- og billedprocesser" udgivet af Center for Billedpædagogisk Forskning, Danmarks Lærerhøjskole - "at drømme så stort / at det dårligt kan være i min lomme" udgivet af Antipyrine - "Nitratreduktion og organisk stof i grundvandsmagasiner " i serien "NPo-forskning fra Miljøstyrelsen" udgivet af Miljøministeriet, Miljøstyrelsen - "Løg og nisser, dressing og øl" i serien "Kristers oplevelser" udgivet af Politisk revy - "Seks nøgne sirener i seng ønskes" udgivet af Politisk Revy - "Domstolene under hypnose" udgivet af Laserdisken

Bøger af Kristian Pedersen

Kristian Pedersen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kristian Pedersen kommer i flere forskellige formater. Kristian Pedersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rekonstruktion af billedpædagogikken" af Kristian Pedersen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kristian Pedersen "Æstetiske lære- og billedprocesser"

Endnu en af Kristian Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Billedpædagogisk Forskning, Danmarks Lærerhøjskole.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Pedersen