LegekædenKristian Jensen & Thomas Knuth

Bøger skrevet af Kristian Jensen & Thomas Knuth

Læs mere om Kristian Jensen & Thomas Knuth
1 produkter
1 produkter
Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerim
BOEGERTILSTAERKPRIS
Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerimKristian Jensen & Thomas Knuth
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerim

Mere om Kristian Jensen & Thomas Knuth

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kristian Jensen & Thomas Knuth her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerim". Den er publiceret af Byens Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristian Jensen & Thomas Knuths "Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerim"

Hos Bog & idé er "Halfdan Fumpeltast - og hans fantastiske tjørnerim" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kristian Jensen & Thomas Knuth skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Jensen & Thomas Knuth