LegekædenKnud Hermansen

Bøger skrevet af Knud Hermansen

6 produkter
6 produkter
Søren og Mette læsebog 0.-1. kl. Niv. 1
Søren og Mette læsebog 0.-1. kl. Niv. 1Ejvind Jensen
99,95 DKK
Indbundet
(1)
Søren og Mette læsebog 0.-1. kl. Niv. 1
Min første læsebog med Søren og Mette - 0.-1. klasse
Min første læsebog med Søren og Mette - 0.-1. klasseEjvind Jensen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Min første læsebog med Søren og Mette - 0.-1. klasse
Søren og Mette og dyrene læsebog 1.-2. kl. Niveau 1
Søren og Mette og dyrene læsebog 1.-2. kl. Niveau 1Ejvind Jensen
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Søren og Mette og dyrene læsebog 1.-2. kl. Niveau 1
Søren og Mette og Jep læsebog 0-1. kl. Niv. 2
Søren og Mette og Jep læsebog 0-1. kl. Niv. 2Ejvind Jensen
99,95 DKK
Indbundet
(1)
Søren og Mette og Jep læsebog 0-1. kl. Niv. 2
Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasse
Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasseEjvind Jensen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasse
Den første læsning med Søren og Mette
Den første læsning med Søren og MetteKnud Hermansen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Den første læsning med Søren og Mette

Mere om Knud Hermansen

Der er flere forskellige bøger fra Knud Hermansen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hermansen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Knud Hermansens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "S og M-bøgerne, 2.Trin, Opgaver" udgivet af Alinea - "Den snu ræv" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mindste" udgivet af Gyldendal - "Søren og Mette Vi læser historier 1-5 (læsekasse med 5 letlæsningsbøger)" udgivet af CARLSEN - "Klar til skole med Søren og Mette" udgivet af CARLSEN - "Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasse" udgivet af CARLSEN - "Min opgavebog med Søren og Mette, 1.-2. klasse" udgivet af CARLSEN - "Små opgaver til dansk" udgivet af Baskerville - "Læsløs.dk" udgivet af Gyldendal - "Min første opgavebog med Søren og Mette" udgivet af CARLSEN - "Min første læsebog med Søren og Mette" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af CARLSEN - "Så dum er jeg da ikke" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Helt ude i skoven" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den røde bil" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søren og Mette i skole" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den grønne opgavebog " i serien "S og M-bøgerne" udgivet af Alinea - "Lærervejledning til Søren og Mette-bøgerne 1. klasse " udgivet af Gad - "Sjove opgaver " i serien "S og M-bøgerne¤3. trin" udgivet af Alinea - "S og M-bøgerne, Vi læser Jubilærum" udgivet af Alinea - "Søren og Mette og lille Jep" i serien "Vi læser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søren og Mette og deres venner" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søren og Mette" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Komma - "Søren og Mette og dyrene" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Komma - "Søren og Mette i skole" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søren og Mette og Jep" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søren og Mette læser historier" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vi læser og tegner 0.1. kl. Niveau 1" i serien "Søren og Mette bøgerne" udgivet af CARLSEN - "Så dum er jeg da ikke" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Alinea - "Helt ude i skoven" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Alinea - "Den røde bil" i serien "Søren & Mettes lette bøger" udgivet af Alinea - "S og M-bøgerne, 1. Trin, Søren og Mette i skole, Ny udg." i serien "S og M-bøgerne¤1. trin" udgivet af Alinea - "Læsespil 5, Domino 3" udgivet af Alinea - "Læsespil 4, Domino 2" udgivet af Alinea - "Læsespil 3, Sorteper 2" udgivet af Alinea - "Læsespil 1, Sorteper 1" udgivet af Alinea - "Læsespil 2, Domino 1" udgivet af Alinea - "S og M-bøgerne, 3.Trin, Opgaver" udgivet af Alinea - "S og M-bøgerne, 1. Trin 2, Søren og Mette og Jep" i serien "S og M-bøgerne¤1. trin" udgivet af Alinea - "Hans og Trine" i serien "S og M-bøgerne¤1. trin" udgivet af Alinea - "S og M-bøgerne, 1.Trin 1, Søren og Mette" i serien "S og M-bøgerne¤1. trin" udgivet af Alinea - "Den ny Vi læser og maler" i serien "Søren og Mette bøgerne¤1. trin" udgivet af Alinea
Og andre bogudgivelser fra Knud Hermansen som også findes her hos Bog & idé.

Bøger skrevet af Knud Hermansen

Der kan skaffes mange bogudgivelser fra Hermansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hermansens bøger fås i flere forskellige formater. Knud Hermansen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Knud Hermansens "S og M-bøgerne, 2.Trin, Opgaver"

Hos Bog & idé er "S og M-bøgerne, 2.Trin, Opgaver" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Den snu ræv" af Knud Hermansen

"Den snu ræv" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Knud Hermansens "Den snu ræv" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er en del af Hermansens serie "Gyldendals lyttebøger for de mindste". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Hermansen