LegekædenKjell Thorsson

Bøger skrevet af Kjell Thorsson

Læs mere om Kjell Thorsson
1 produkter
1 produkter
Lasse tegner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lasse tegnerKjell Thorsson
314,46 DKK
Hardback
(0)
Lasse tegner

Mere om Kjell Thorsson

Der findes flere bøger af Kjell Thorsson på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thorssons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lasse tegner" udgivet af Turbine - "Havmonster i knibe" i serien "Mille & Mikkel - opfindelser og eventyr" udgivet af Forlaget Flachs

Mere om Kjell Thorssons bøger

Kjell Thorsson har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Thorssons bøger kommer i et udvalg af formater. Thorssons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lasse tegner" af Kjell Thorsson

Det er muligt at købe Kjell Thorssons "Lasse tegner" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Havmonster i knibe" af Kjell Thorsson

Hos Bog & idé er "Havmonster i knibe" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Mille & Mikkel - opfindelser og eventyr". Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjell Thorsson