LegekædenKirsen Sonne Harrild

Bøger skrevet af Kirsen Sonne Harrild

Læs mere om Kirsen Sonne Harrild
3 produkter
3 produkter
Willi bliver væk
Willi bliver vækInger Tobiasen
79,95 DKK
Indbundet
Willi bliver væk
Willi holder fastelavn
Willi holder fastelavnInger Tobiasen
79,95 DKK
Indbundet
Willi holder fastelavn
Willi på biblioteket
Willi på biblioteketInger Tobiasen
79,95 DKK
Indbundet
Willi på biblioteket

Mere om Kirsen Sonne Harrild

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Kirsen Sonne Harrild. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Harrild.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Willi i svømmehallen" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Willi bliver væk" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi på biblioteket " i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi holder fastelavn" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi holder fastelavn" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi på biblioteket" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi bliver væk" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal - "Willi bliver væk" i serien "Læs & leg med Willi bøger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kirsen Sonne Harrild

Der er otte tilgængelige udgivelser af Kirsen Sonne Harrild hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Harrild som indbundet. Bøgerne af Harrild er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Willi i svømmehallen" af Kirsen Sonne Harrild

"Willi i svømmehallen" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Læs & leg med Willi bøger". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kirsen Sonne Harrild "Willi bliver væk"

"Willi bliver væk" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Harrilds serie "Læs & leg med Willi bøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsen Sonne Harrild