LegekædenKim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen

Bøger skrevet af Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen

Læs mere om Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen
1 produkter
1 produkter
Vitello tigger en masse slik
Vitello tigger en masse slikNiels Bo Bojesen
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Vitello tigger en masse slik

Mere om Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bojesens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vitello tigger en masse slik" i serien "Vitello bøger" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Vitello tigger en masse slik - Lyt&læs" i serien "Vitello bøger" udgivet af Gyldendal - "Vitello tigger en masse slik " i serien "Vitello bøger" udgivet af Gyldendal

Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesens bøger

Du kan finde tre bøger af Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Bojesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesens "Vitello tigger en masse slik"

Hos Bog & idé er "Vitello tigger en masse slik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Bojesens serie "Vitello bøger". Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Vitello tigger en masse slik - Lyt&læs" af Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen

Hos Bog & idé er "Vitello tigger en masse slik - Lyt&læs" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Vitello tigger en masse slik - Lyt&læs" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Bojesens serie "Vitello bøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Fupz Aakeson / Niels Bo Bojesen