LegekædenKim Ace Nielsen

Bøger skrevet af Kim Ace Nielsen

Læs mere om Kim Ace Nielsen
1 produkter
1 produkter
Geminiforbandelsen (1)
Geminiforbandelsen (1)Kim Ace
169,95 DKK
Indbundet
(4)
Geminiforbandelsen (1)

Mere om Kim Ace Nielsen

Kim Ace Nielsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Geminiforbandelsen (1)". Det er CARLSEN, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Ace Nielsens "Geminiforbandelsen (1)"

"Geminiforbandelsen (1)" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kim Ace Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Ace Nielsen