LegekædenKevin Ashby og Michael Part

Bøger skrevet af Kevin Ashby og Michael Part

Læs mere om Kevin Ashby og Michael Part
1 produkter
1 produkter
Kylian Mbappé - Den gyldne dreng
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kylian Mbappé - Den gyldne drengKevin Ashby og Michael Part
265,56 DKK
Hæftet
(0)
Kylian Mbappé - Den gyldne dreng

Mere om Kevin Ashby og Michael Part

Der er bare én bog af Kevin Ashby og Michael Part tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Kylian Mbappé - Den gyldne dreng". Den er udgivet af Turbine på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kylian Mbappé - Den gyldne dreng" af Kevin Ashby og Michael Part

"Kylian Mbappé - Den gyldne dreng" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Endnu en af Kevin Ashby og Michael Part fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin Ashby og Michael Part