LegekædenKeld Petersen

Bøger skrevet af Keld Petersen

Læs mere om Keld Petersen
3 produkter
3 produkter
Den sorte paraply
Den sorte paraplyKarsten S. Mogensen
99,95 DKK
Hardback
Den sorte paraply
Sommeren
SommerenLise J. Qvistgaard
119,95 DKK
Hardback
Sommeren
Johan kan - ikke lide kys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Johan kan - ikke lide kysKeld Petersen
108,95 DKK
Hardback
Johan kan - ikke lide kys

Mere om Keld Petersen

Der er mange bøger af Keld Petersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem går med post? og andre gåder for børn" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Hvem kan klippe skægget? og andre gåder for børn" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Hvad kan det være? " i serien "Hvad kan det være? " udgivet af Elysion - "Hvad gør et egern? og andre gåder for børn" i serien "Solo serien. Grøn" udgivet af Elysion - "Læs og gæt gåder" i serien "Læs og gæt gåder " udgivet af Elysion - "Johan kan ikke lide kys" i serien "Johan kan" udgivet af Elysion

Bøger af Keld Petersen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Keld Petersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Keld Petersen kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Petersen lavet i serier, og så er bøgerne publiceret af Elysion.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Keld Petersens "Hvem går med post? og andre gåder for børn"

Hos Bog & idé er "Hvem går med post? og andre gåder for børn" tilgængelig som ebog. "Hvem går med post? og andre gåder for børn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Solo serien. Rød". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Elysion.

"Hvem kan klippe skægget? og andre gåder for børn" af Keld Petersen

Det er muligt at købe Keld Petersens "Hvem kan klippe skægget? og andre gåder for børn" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hvem kan klippe skægget? og andre gåder for børn" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Solo serien. Rød". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Petersen