LegekædenKatrine Skovgaard Rasmussen

Bøger skrevet af Katrine Skovgaard Rasmussen

Læs mere om Katrine Skovgaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Sigurd fortæller om rummet - Aktivitetsbog
Sigurd fortæller om rummet - AktivitetsbogTina Ibsen og Katrine Skovgaard
179,95 DKK
Hæftet
Sigurd fortæller om rummet - Aktivitetsbog

Mere om Katrine Skovgaard Rasmussen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Katrine Skovgaard Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg ved ALT om kærlighed!" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af CARLSEN - "Jeg ved alt om kærlighed!" udgivet af Carlsen - "Jeg ved ALT om kærlighed!" udgivet af CARLSEN

Mere om Katrine Skovgaard Rasmussens bøger

Du kan finde tre bøger af Katrine Skovgaard Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rasmussens bøger fås i flere forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: CARLSEN.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katrine Skovgaard Rasmussens "Jeg ved ALT om kærlighed!"

Hos Bog & idé er "Jeg ved ALT om kærlighed!" tilgængelig som ebog. Med "Jeg ved ALT om kærlighed!" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Rasmussens serie "Sommerfugleserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

"Jeg ved alt om kærlighed!" af Katrine Skovgaard Rasmussen

Hos Bog & idé er "Jeg ved alt om kærlighed!" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Jeg ved alt om kærlighed!" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Skovgaard Rasmussen