LegekædenKatrine Gisiger

Bøger skrevet af Katrine Gisiger

Læs mere om Katrine Gisiger
1 produkter
1 produkter
Den store dame og dragen
Den store dame og dragenTina Sejling
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store dame og dragen

Mere om Katrine Gisiger

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Katrine Gisiger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gisiger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er bare at tage sig sammen" udgivet af Skriveværkstedet - "Den store dame og dragen" udgivet af Forlaget Pamfilius - "Det er bare at tage sig sammen" udgivet af Katrine Gisiger

Mere om Katrine Gisigers bøger

Katrine Gisiger har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Katrine Gisiger kommer i flere formater. Gisigers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det er bare at tage sig sammen" af Katrine Gisiger

"Det er bare at tage sig sammen" er tilgængelig som lydbog. Med Katrine Gisigers "Det er bare at tage sig sammen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveværkstedet.

"Den store dame og dragen" af Katrine Gisiger

Hos Bog & idé er "Den store dame og dragen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pamfilius.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Gisiger