LegekædenKatie Scott

Bøger skrevet af Katie Scott

Læs mere om Katie Scott
5 produkter
5 produkter
Animalium
AnimaliumKatie Scott & Jenny Broom
299,95 DKK
Hardback
(3)
Animalium
Botanicum
BotanicumKatie Scott & Kathy Willis
299,95 DKK
Hardback
(5)
Botanicum
Fungarium
FungariumKatie Scott & Ester Gaya
299,95 DKK
Hardback
Fungarium
Animalium Aktivitetsbog
Animalium AktivitetsbogKatie Scott
139,95 DKK
Hardback
Animalium Aktivitetsbog
Livets historie
Livets historieFiona Munro & Ruth Symons
219,95 DKK
Hardback
(1)
Livets historie

Mere om Katie Scott

Der findes flere forskellige bøger af Katie Scott tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Scotts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fungarium" udgivet af Forlaget Mammut - "Botanicum" udgivet af Forlaget Mammut - "Animalium " i serien "Velkommen til museet" udgivet af Forlaget Mammut - "Dyrenes museum" udgivet af God og Ond

Bøger skrevet af Katie Scott

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Katie Scott hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Katie Scott bøger i forskellige formater. Katie Scott bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katie Scotts "Fungarium"

Det er muligt at købe Katie Scotts "Fungarium" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mammut.

"Botanicum" af Katie Scott

"Botanicum" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Mammut, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katie Scott