LegekædenKatie Scott & Jenny Broom

Bøger skrevet af Katie Scott & Jenny Broom

Læs mere om Katie Scott & Jenny Broom
1 produkter
1 produkter
Animalium
AnimaliumKatie Scott & Jenny Broom
299,95 DKK
Hardback
(3)
Animalium

Mere om Katie Scott & Jenny Broom

Du kan kun købe en enkelt bog af Katie Scott & Jenny Broom her hos Bog & idé. Bogen hedder "Animalium". Det er Forlaget Mammut, der har publiceret den på dansk. "Animalium" er desuden tilknyttet serien "Velkommen til museet".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Animalium" af Katie Scott & Jenny Broom

Hos Bog & idé er "Animalium" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af serien "Velkommen til museet". Det er Forlaget Mammut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Broom, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katie Scott & Jenny Broom