LegekædenKathrin Schärer

Bøger skrevet af Kathrin Schärer

Læs mere om Kathrin Schärer
5 produkter
5 produkter
Musen med æggene
TILBUD
Musen med æggeneLorenz Pauli
287,96 DKK359,95 DKK
Hardback
(0)
Musen med æggene
Mormor, Max og jeg
TILBUD
Mormor, Max og jegMattias Danielsson
303,96 DKK379,95 DKK
Hardback
(0)
Mormor, Max og jeg
Det kan jeg selv!
TILBUD
Det kan jeg selv!Kathrin Schärer
287,96 DKK359,95 DKK
Hardback
(0)
Det kan jeg selv!
Piplioteket på nettet
TILBUD
Piplioteket på nettetLorenz Pauli
287,96 DKK359,95 DKK
Hardback
(0)
Piplioteket på nettet
Det lille vildsvin og kragerne
TILBUD
Det lille vildsvin og kragerneFranz Hohler
327,96 DKK409,95 DKK
Hardback
(0)
Det lille vildsvin og kragerne

Mere om Kathrin Schärer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Kathrin Schärer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schärers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At være til" udgivet af Turbine - "Fie elsker store ting" udgivet af Turbine - "Hjerteveninder" udgivet af Turbine - "Johanna og toget" udgivet af Turbine - "Døden i æbletræet" udgivet af Turbine - "Der er du jo!" udgivet af Turbine

Kathrin Schärers bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Kathrin Schärer hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kathrin Schärer kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Schärer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Turbine.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kathrin Schärers "At være til"

Hos Bog & idé er "At være til" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kathrin Schärer "Fie elsker store ting"

Det er muligt at købe Kathrin Schärers "Fie elsker store ting" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kathrin Schärer