LegekædenKathleen W. Zoehfeld

Bøger skrevet af Kathleen W. Zoehfeld

Læs mere om Kathleen W. Zoehfeld
1 produkter
1 produkter
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagenKathleen W. Zoehfeld
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen

Mere om Kathleen W. Zoehfeld

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Kathleen W. Zoehfeld. Bogen har titlen "Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen" er desuden udgivet i serien "Peter Pedal bøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kathleen W. Zoehfelds "Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen"

Hos Bog & idé er "Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Peter Pedal bøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Zoehfeld, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kathleen W. Zoehfeld