LegekædenKatharine Ibbs

Bøger skrevet af Katharine Ibbs

Læs mere om Katharine Ibbs
1 produkter
1 produkter
Børn i køkkenet
TILBUD
Børn i køkkenetKatharine Ibbs
119,96 DKK149,95 DKK
Indbundet
(0)
Børn i køkkenet

Mere om Katharine Ibbs

Katharine Ibbs har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Børn i køkkenet". Den er publiceret af Aktium på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katharine Ibbs' "Børn i køkkenet"

Hos Bog & idé er "Børn i køkkenet" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Aktium, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ibbs, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Katharine Ibbs