LegekædenKatarina Genar

Bøger skrevet af Katarina Genar

1 produkter
1 produkter
Magisk december
Magisk decemberKatarina Genar
409,95 DKK
Hardback
(0)
Magisk december

Mere om Katarina Genar

Der er forskellige bøger af Katarina Genar tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Genars udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magisk december" udgivet af Turbine - "Silvervinges hemmelighed" udgivet af Flachs - "Den mystiske frakke " i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Den mystiske frakke" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Midsommergåden" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Midsommergåden" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Ånden i glasset" i serien "Min mystiske skole¤Læseørn" udgivet af Flachs - "Den Sorte Dame" i serien "Min mystiske skole¤Læseørn" udgivet af Flachs - "Røde spor" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Katarina Genar

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Katarina Genar hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Genars bøger kommer i flere formater. Genar har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Magisk december" af Katarina Genar

Hos Bog & idé er "Magisk december" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Katarina Genar "Silvervinges hemmelighed"

"Silvervinges hemmelighed" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Katarina Genar