LegekædenKat Lassen

Bøger skrevet af Kat Lassen

Læs mere om Kat Lassen
4 produkter
4 produkter
Ellebæt 2
Ellebæt 2Kat Lassen
199,95 DKK
Hardback
(2)
Ellebæt 2
Ellebæt 3
Ellebæt 3Kat Lassen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Ellebæt 3
Fru Kuk
Fru KukKat Lassen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Fru Kuk
Ellebæt 1
Ellebæt 1Kat Lassen
199,95 DKK
Hardback
(2)
Ellebæt 1

Mere om Kat Lassen

Kat Lassen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måneskinsbanden" udgivet af Calibat - "Måneskinsbanden" udgivet af Forlaget Petunia - "Gitze og Mads" udgivet af Forlaget Petunia - "Måneskinsbanden" udgivet af Forlaget Petunia - "Ellebæt" udgivet af Forlaget Petunia - "Gitze og Mads" udgivet af Forlaget Petunia - "Måneskinsbanden" udgivet af Forlaget Petunia - "Gitze og Mads" udgivet af Forlaget Petunia - "Ellebæt" udgivet af Forlaget Petunia - "Måneskinsbanden" udgivet af Forlaget Petunia

Bøger af Kat Lassen

Kat Lassen har ti bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Kat Lassen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lassen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kat Lassens "Måneskinsbanden"

Det er muligt at købe Kat Lassens "Måneskinsbanden" som lydbog. Med Kat Lassens "Måneskinsbanden" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Calibat.

Kat Lassen "Måneskinsbanden"

Det er muligt at købe Kat Lassens "Måneskinsbanden" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Måneskinsbanden" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Forlaget Petunia, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kat Lassen