LegekædenKasper Elsvor

Bøger skrevet af Kasper Elsvor

1 produkter
1 produkter
Hesten Pontoppidan
Hesten PontoppidanKasper Elsvor
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Hesten Pontoppidan

Mere om Kasper Elsvor

Der er forskellige bøger fra Kasper Elsvor tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Elsvors udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hesten Pontoppidan" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Lærebog i Logistik og Fysik" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Kaptajnen på Line Krogh" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "En brændt sjæl" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Kold Vinter" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Hiawatathug" udgivet af Elsvor Rasmussen - "Stenbideren" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Brevet" udgivet af Forlaget Elsvor Rasmussen - "Hvor det gamle springvand står" udgivet af Forlag1.dk

Bøger skrevet af Kasper Elsvor

Du kan købe ni bøger af Kasper Elsvor her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Kasper Elsvor bøger i et udvalg af formater. Elsvors bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kasper Elsvors "Hesten Pontoppidan"

Det er muligt at købe Kasper Elsvors "Hesten Pontoppidan" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Elsvor Rasmussen.

"Lærebog i Logistik og Fysik" af Kasper Elsvor

Det er muligt at købe Kasper Elsvors "Lærebog i Logistik og Fysik" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Elsvor Rasmussen.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Elsvor