LegekædenKarsten Mogensen

Bøger skrevet af Karsten Mogensen

Læs mere om Karsten Mogensen
1 produkter
1 produkter
En smart fidus
En smart fidusKarsten Mogensen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
En smart fidus

Mere om Karsten Mogensen

Karsten Mogensen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De Dødes Ø" udgivet af Calibat - "En smart fidus" i serien "Mini-krimi" udgivet af Cadeau

Mere om Karsten Mogensens bøger

Du kan bestille to bøger af Karsten Mogensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Mogensens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Mogensens "De Dødes Ø"

Det er muligt at købe Karsten Mogensens "De Dødes Ø" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Calibat.

Karsten Mogensen "En smart fidus"

"En smart fidus" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Mogensens serie "Mini-krimi". Det er Cadeau, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Mogensen