LegekædenKarla Elena Olsen

Bøger skrevet af Karla Elena Olsen

Læs mere om Karla Elena Olsen
5 produkter
5 produkter
Karla leger
Karla legerPia Olsen og Karla Elena Olsen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Karla leger
Karla ønsker sig en far
Karla ønsker sig en farPia Olsen og Karla Elena Olsen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Karla ønsker sig en far
Hvor er Karlas far?
Hvor er Karlas far?Pia Olsen og Karla Elena Olsen
139,95 DKK
Indbundet
(1)
Hvor er Karlas far?
Karlas store gave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karlas store gavePia Olsen
195,46 DKK
Indbundet
(0)
Karlas store gave
Karla har en strømpetyv i familien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karla har en strømpetyv i familienPia Olsen og Karla Elena Olsen
195,46 DKK
Indbundet
(0)
Karla har en strømpetyv i familien

Mere om Karla Elena Olsen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Karla Elena Olsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Olsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karlas store gave" udgivet af Forlaget Citat - "Karla har en strømpetyv i familien" i serien "Karla og mor-bøgerne" udgivet af Forlaget Citat - "Karla har en strømpetyv i familien " udgivet af Forlaget Citat - "Karla har en strømpetyv i familien" udgivet af Spræl - "Karla leger "mor og børn"" udgivet af Spræl - "Karla ønsker sig en far" i serien "Karla-bøgerne" udgivet af Spræl - "Hvor er Karlas far?" udgivet af Spræl - "Hvor er Karlas far?" udgivet af Siesta - "Karla leger "mor og børn"" udgivet af Citat - "Karla ønsker sig en far" i serien "Karla-bøgerne" udgivet af Citat

Bøger skrevet af Karla Elena Olsen

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Karla Elena Olsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Olsens bøger fås i forskellige formater. Olsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Karlas store gave" af Karla Elena Olsen

"Karlas store gave" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Citat.

"Karla har en strømpetyv i familien" af Karla Elena Olsen

Hos Bog & idé er "Karla har en strømpetyv i familien" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Karla har en strømpetyv i familien" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Olsens serie "Karla og mor-bøgerne". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Citat.
Detaljer
Fulde navn:
Karla Elena Olsen