LegekædenKarina Øgendahl

Bøger skrevet af Karina Øgendahl

Læs mere om Karina Øgendahl
2 produkter
2 produkter
Jumbo er en danseelefant
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jumbo er en danseelefantKarina Øgendahl
124,46 DKK
HARDBACK
(2)
Jumbo er en danseelefant
Sig hej til Jumbo
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sig hej til JumboKarina Øgendahl
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Sig hej til Jumbo

Mere om Karina Øgendahl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Karina Øgendahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Øgendahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jumbo er en danseelefant" udgivet af Ravnerock - "Sig hej til Jumbo" udgivet af Ravnerock

Karina Øgendahls bøger

Karina Øgendahl har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Øgendahls bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Øgendahl er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Ravnerock.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jumbo er en danseelefant" af Karina Øgendahl

Hos Bog & idé er "Jumbo er en danseelefant" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ravnerock.

"Sig hej til Jumbo" af Karina Øgendahl

Det er muligt at købe Karina Øgendahls "Sig hej til Jumbo" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Ravnerock, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Øgendahl