LegekædenKarin Heurlin

Bøger skrevet af Karin Heurlin

3 produkter
3 produkter
Olga holder på en hemmelighed
Olga holder på en hemmelighedKarin Heurlin
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Olga holder på en hemmelighed
Olgas jul
Olgas julKarin Heurlin
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Olgas jul
Olgas hemmelige Corona-dagbog
Olgas hemmelige Corona-dagbogKarin Heurlin
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Olgas hemmelige Corona-dagbog

Mere om Karin Heurlin

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Karin Heurlin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Heurlin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Olgas jul" udgivet af Grønningen - "Du forlader mig aldrig" udgivet af Grønningen 1 - "Du forlader mig aldrig" udgivet af Grønningen 1 - "Du forlader mig aldrig" udgivet af Grønningen 1 - "Olgas hemmelige Corona-dagbog" udgivet af Grønningen 1 - "Olgas hemmelige Corona-dagbog" udgivet af Grønningen 1 - "Olgas hemmelige Corona-dagbog" udgivet af Grønningen 1 - "Olgas hemmelige Corona-dagbog" udgivet af Grønningen 1 - "Syv år efter" udgivet af Grønningen 1 - "Inden du går" udgivet af Grønningen 1 - "Syv år efter" udgivet af Grønningen 1 - "Inden du går" udgivet af People’sPress - "Hvis jeg kan, kan du også" udgivet af People’sPress - "Inden du går - vil du så ikke blive lidt længere" udgivet af People’sPress - "Inden du går" udgivet af People'sPress - "I første række" udgivet af People’sPress - "Hvornår er det min tur til at skrige?" i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress - "Jan Fog - Et liv i første række" udgivet af People'sPress - "Hvis jeg kan, kan du også" udgivet af People'sPress - "Hvis jeg kan, kan du også" udgivet af People'sPress - "Hvornår er det min tur til at skrige PRICE" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress - "Hvornår er det min tur til at skrige?" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress - "Clairvoyanten" udgivet af Aller Forlag

Mere om Karin Heurlins bøger

Karin Heurlin har 23 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Heurlins bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Heurlin opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Olgas jul" af Karin Heurlin

Hos Bog & idé er "Olgas jul" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Grønningen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Du forlader mig aldrig" af Karin Heurlin

"Du forlader mig aldrig" er tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Karin Heurlins "Du forlader mig aldrig" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Heurlin