Legekæden*Kari Brinch

Bøger skrevet af *Kari Brinch

Læs mere om *Kari Brinch
1 produkter
1 produkter
Rosa på Ærø
Rosa på ÆrøKari Brinch
209,95 DKK
Hæftet
Rosa på Ærø

Mere om *Kari Brinch

Der findes mange bøger af *Kari Brinch tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosa på Bornholm" i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni - "Rosa på Ærø" i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni - "Rosa på Læsø " i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni

Bøger af *Kari Brinch

Der er tre tilgængelige bøger af *Kari Brinch hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra *Kari Brinch kan købes i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Meloni.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rosa på Bornholm" af *Kari Brinch

Det er muligt at købe *Kari Brinchs "Rosa på Bornholm" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i -s serie "Rosa-bøgerne". Det er Forlaget Meloni, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Rosa på Ærø" af *Kari Brinch

Hos Bog & idé er "Rosa på Ærø" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i -s serie "Rosa-bøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
*Kari Brinch