LegekædenKaren Strandbygaard

Bøger skrevet af Karen Strandbygaard

Læs mere om Karen Strandbygaard
1 produkter
1 produkter
Hvad er månen lavet af?
Hvad er månen lavet af?Lars Henrik Aagaard
199,95 DKK
Indbundet
(2)
Hvad er månen lavet af?

Mere om Karen Strandbygaard

Karen Strandbygaard har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Strandbygaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noget du ikke ved om længsel" udgivet af People's - "Noget du ikke ved om længsel" udgivet af People's - "Noget du ikke ved om længsel" udgivet af People'sPress - "Se ikke væk" udgivet af People'sPress - "Se ikke væk" udgivet af People’sPress - "Se ikke væk" udgivet af People’sPress - "Se ikke væk" udgivet af People'sPress - "Hvad er månen lavet af?" udgivet af Berlingske Media Forlag

Karen Strandbygaards bøger

Du kan bestille otte bøger af Karen Strandbygaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Karen Strandbygaard bøger i forskellige formater. Bøgerne af Strandbygaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Strandbygaards "Noget du ikke ved om længsel"

Hos Bog & idé er "Noget du ikke ved om længsel" tilgængelig som ebog. "Noget du ikke ved om længsel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People's, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Noget du ikke ved om længsel" af Karen Strandbygaard

"Noget du ikke ved om længsel" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Noget du ikke ved om længsel" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Strandbygaard