LegekædenKalle Landegren

Bøger skrevet af Kalle Landegren

Læs mere om Kalle Landegren
3 produkter
3 produkter
Morris Mohlin på iskold mission
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morris Mohlin på iskold missionMaria Frensborg
128,95 DKK
Indbundet
(1)
Morris Mohlin på iskold mission
Morris Mohlin på dybt vand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morris Mohlin på dybt vandMaria Frensborg
128,95 DKK
Indbundet
Morris Mohlin på dybt vand
Morris Mohlin som  levende skydeskive
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morris Mohlin som levende skydeskiveMaria Frensborg
128,95 DKK
Indbundet
Morris Mohlin som levende skydeskive

Mere om Kalle Landegren

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Kalle Landegren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Landegren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Morris Mohlin som levende skydeskive" udgivet af ABC FORLAG - "Morris Mohlin på iskold mission" udgivet af ABC FORLAG

Bøger af Kalle Landegren

Kalle Landegren har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Landegrens bøger fås bare som indbundet. Bøgerne af Landegren er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af ABC FORLAG.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kalle Landegrens "Morris Mohlin som levende skydeskive"

Det er muligt at købe Kalle Landegrens "Morris Mohlin som levende skydeskive" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.

"Morris Mohlin på iskold mission" af Kalle Landegren

Hos Bog & idé er "Morris Mohlin på iskold mission" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.
Detaljer
Fulde navn:
Kalle Landegren