LegekædenKalle Güettler

Bøger skrevet af Kalle Güettler

1 produkter
1 produkter
Tyrekalvens sang
Tyrekalvens sangKalle Güettler
49,95 DKK
Indbundet
(0)
Tyrekalvens sang

Mere om Kalle Güettler

Kalle Güettler har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Güettlers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monsterklammeri" udgivet af Forlaget Torgaard - "Jeg vil ha' baklava" udgivet af Turbine - "Monstre i mørket" udgivet af Vild Maskine - "Monsterpest" udgivet af Vild Maskine - "Store monstre græder ikke" udgivet af Vild Maskine - "Tyrekalvens sang" udgivet af Vild Maskine - "Monsterbesøg" udgivet af Forlaget Torgard

Bøger skrevet af Kalle Güettler

Der er syv tilgængelige udgivelser af Kalle Güettler hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Güettler kommer blot som indbundet. Güettlers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Monsterklammeri" af Kalle Güettler

"Monsterklammeri" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Torgaard.

Kalle Güettler "Jeg vil ha' baklava"

Det er muligt at købe Kalle Güettlers "Jeg vil ha' baklava" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Kalle Güettler