LegekædenKai Jørgensen

Bøger skrevet af Kai Jørgensen

Læs mere om Kai Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Dronningen af Lorteland
Dronningen af LortelandKai Jørgensen
179,95 DKK
Indbundet
Dronningen af Lorteland

Mere om Kai Jørgensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Kai Jørgensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mens min far var i cirkus" udgivet af Bogtrykmuseet i Esbjerg¤Esbjerg Typografiske Laug - "At starte som en kat må give mindst 9 liv" udgivet af Books on Demand

Kai Jørgensens bøger

Kai Jørgensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Kai Jørgensen fås i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kai Jørgensens "Mens min far var i cirkus"

"Mens min far var i cirkus" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogtrykmuseet i Esbjerg¤Esbjerg Typografiske Laug.

Kai Jørgensen "At starte som en kat må give mindst 9 liv"

Hos Bog & idé er "At starte som en kat må give mindst 9 liv" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Kai Jørgensen