LegekædenJudith Koppens

Bøger skrevet af Judith Koppens

Læs mere om Judith Koppens
3 produkter
3 produkter
Fie og Benny og svømmebeviset
Fie og Benny og svømmebevisetJudith Koppens
369,95 DKK
Hardback
(0)
Fie og Benny og svømmebeviset
Fie og Benny hos frisøren
Fie og Benny hos frisørenJudith Koppens
369,95 DKK
Hardback
(0)
Fie og Benny hos frisøren
Fie og Benny går i skole
Fie og Benny går i skoleJudith Koppens
369,95 DKK
Hardback
(0)
Fie og Benny går i skole

Mere om Judith Koppens

Hvis du mangler en bog fra Judith Koppens, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Koppens' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fie og Benny går i skole" udgivet af Turbine - "Bier på besøg" udgivet af Turbine - "Fie og Benny hos frisøren" udgivet af Turbine - "Sne er usynlig" udgivet af Turbine - "Ridder Tim bliver jaloux" i serien "Ridder Tim" udgivet af Legind A/S - "Ridder Tim vil gerne flyve" i serien "Ridder Tim" udgivet af Legind A/S - "Ridder Tim maler" i serien "Ridder Tim" udgivet af Legind A/S - "Ridder Tim ønsker sig en drage" i serien "Ridder Tim" udgivet af Legind A/S - "Plastiksuppe" udgivet af Turbine - "Fie og Benny og svømmebeviset" udgivet af Turbine - "Et kys til Giraf" i serien "De små dyr i Skoven" udgivet af Legind - "Lille Isbjørn vil være stor" i serien "De små dyr i Skoven" udgivet af Legind - "Fie og Benny på jagt efter en bog" udgivet af Turbine - "Den bare rumpe-bombe" udgivet af TURBINE - "Mila har to senge" udgivet af Turbine - "Mila og monstrene" udgivet af Turbine

Mere om Judith Koppens' bøger

Judith Koppens har 16 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Judith Koppens fås i udvalgte formater. Koppens har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Judith Koppens' "Fie og Benny går i skole"

"Fie og Benny går i skole" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Judith Koppens "Bier på besøg"

Det er muligt at købe Judith Koppens' "Bier på besøg" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Judith Koppens