LegekædenJudith Allert

Bøger skrevet af Judith Allert

Læs mere om Judith Allert
5 produkter
5 produkter
Prinsesseskolen 2: Dana får en pony
TILBUD
Prinsesseskolen 2: Dana får en ponyJudith Allert
79,96 DKK99,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesseskolen 2: Dana får en pony
Prinsesseskolen 5: Koralie har fødselsdag
TILBUD
Prinsesseskolen 5: Koralie har fødselsdagJudith Allert
287,96 DKK359,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesseskolen 5: Koralie har fødselsdag
Prinsesseskolen 3: Ella i Mørkeskoven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prinsesseskolen 3: Ella i MørkeskovenJudith Allert
82,96 DKK
Hardback
(0)
Prinsesseskolen 3: Ella i Mørkeskoven
En vaskeægte jul - Juletræstyven
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vaskeægte jul - JuletræstyvenJudith Allert
82,96 DKK
Indbundet
(1)
En vaskeægte jul - Juletræstyven
Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige gris
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige grisJudith Allert
298,76 DKK
Hardback
(0)
Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige gris

Mere om Judith Allert

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Judith Allert. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Allert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige gris" udgivet af Turbine - "En vaskeægte jul - Juletræstyven" udgivet af LAMBERTH - "Prinsesseskolen 3: Ella i Mørkeskoven" udgivet af Turbine - "Prinsesseskolen 1: Kimi ønsker sig en veninde" i serien "Prinsesseskolen" udgivet af Turbine - "Prinsesseskolen 2: Dana får en pony" i serien "Prinsesseskolen" udgivet af Turbine

Mere om Judith Allerts bøger

Judith Allert har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Allerts bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Allert opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Judith Allerts "Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige gris"

Hos Bog & idé er "Prinsesseskolen 4: Rosa og den heldige gris" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Judith Allert "En vaskeægte jul - Juletræstyven"

"En vaskeægte jul - Juletræstyven" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LAMBERTH.
Detaljer
Fulde navn:
Judith Allert