LegekædenJorn Lendorph

Bøger skrevet af Jorn Lendorph

Læs mere om Jorn Lendorph
1 produkter
1 produkter
Vaksemadder og røvballegardiner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vaksemadder og røvballegardinerJorn Lendorph
127,46 DKK
Hardback
(0)
Vaksemadder og røvballegardiner

Mere om Jorn Lendorph

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Jorn Lendorph. Det er "Vaksemadder og røvballegardiner". Den er publiceret af Forlaget Pil på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jorn Lendorphs "Vaksemadder og røvballegardiner"

Det er muligt at købe Jorn Lendorphs "Vaksemadder og røvballegardiner" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pil.

Dette er en også en skøn bog fra Lendorph, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jorn Lendorph