LegekædenJonas Kleinschmidt

Bøger skrevet af Jonas Kleinschmidt

2 produkter
2 produkter
Ester Lemlæster
Ester LemlæsterJonas Kleinschmidt
149,95 DKK
Hardback
(0)
Ester Lemlæster
Når de små søde børn sover
Når de små søde børn soverJonas Kleinschmidt
287,96 DKK
Hardback
(0)
Når de små søde børn sover

Mere om Jonas Kleinschmidt

Hvis du mangler en bog skrevet af Jonas Kleinschmidt, har du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kleinschmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mammut" udgivet af Turbine - "Englene over København" udgivet af Turbine Forlaget - "Englene over København" udgivet af Turbine - "Når de små søde børn sover" udgivet af Turbine - "Drengene" udgivet af Turbine Forlaget - "Drengene" udgivet af Turbine Forlaget - "Gilli - Fra blokken til toppen" i serien "Unge danske rappere" udgivet af Turbine - "Drengene" udgivet af Turbine - "Dig og mig og Zlatan" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Jonas Kleinschmidt

Jonas Kleinschmidt har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kleinschmidts bøger fås i samtlige formater. Jonas Kleinschmidt bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jonas Kleinschmidts "Mammut"

Det er muligt at købe Jonas Kleinschmidts "Mammut" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Englene over København" af Jonas Kleinschmidt

"Englene over København" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Jonas Kleinschmidts "Englene over København" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Kleinschmidt